Grabbis: Extra opties

Elke jeugd- of sportdienst legt eigen accenten. We hebben GRABBIS zodanig gebouwd dat het vlot en snel kan aangepast worden aan specifieke vragen van uw gemeente.

More Fast gaat uit van de specifieke eisen van een gemeente of organisatie. Om aan alle eisen tegemoet te komen en tegelijk een performant en gebruiksvriendelijk programma aan te bieden (waarbij overbodige opties enkel in de weg staan), kiezen we voor wat een "customized out-of-the-box" oplossing genoemd kan worden.

Daarbij ontwikkelden we Grabbis als een basisplatform dat over een grote waaier functionaliteiten beschikt, waarop we de specifieke vragen van uw gemeente bouwen. De modulaire opbouw van Grabbis geeft ons en u volledige vrijheid in het bepalen van de vereisten. Bovendien worden bestaande functionaliteiten aangepast aan uw specifieke wensen, zodat het eindresultaat een softwareproduct is dat in gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit custom-made is, maar zonder de zorgen van echte custom-made programmatie.

Onze contiune focus op gebruiksvriendelijkheid zorgt voor een eenvoudig programma dat snel en overzichtelijk doet wat u er van verlangt.

Neem vrijblijvend contact op met onze contactpersoon (Tom De Bruyne).